Árlista

Aktuális árlistámat itt tekintheted meg, az árváltoztatás jogát fenntartom!
Az árak forintban értendőek, nem alkuképesek, készpénzben a helyszínen fizetendőek.

trautmann tímea műszempilla építő

2d műszempilla 

új szett
17.000 Ft
töltés 21 napig
11.000 Ft
töltés 22-28 napig
12.000 Ft
töltés 29-35 napig
13.000 Ft

3/4d műszempilla

új szett
20.000 Ft
töltés 21 napig
14.000 Ft
töltés 22-28 napig
15.000 Ft
töltés 29-35 napig
16.000 Ft

5/6d műszempilla 

új szett
23.000 Ft
töltés 21 napig
15.000 Ft
töltés 22-28 napig
16.000 Ft
töltés 29-35 napig
17.000 Ft

extrém volume, szintezett volume

új szett
28.000 Ft

szempilla lifting

1 alkalom (szempilla festéssel)
11.000 Ft

gyakori kérdések és válaszok

Megmoshatom e, érheti e víz a műszempilláimat?

Természetesen igen, sőt kiemelten fontos a napi tisztítása habzó olajmentes termékkel. A mindennapos por, szemváladék, könny, smink lerakódása nem túl szép látvány és fertőzéshez is vezethet.

Károsítja e a műszempilla a saját természetes pilláimat?

Nem, a műszempilla nem egy gonosz kis lény, aki random letöri/tönkreteszi a szempilláidat. Egy szakszerűen felhelyezett szett érzékelhetetlen a viselője számára. Fontos, hogy olyan szakembert válassz aki rendelkezik a megfelelő tudással. Egy helyesen felépített szettben nem lehetnek ragasztó csomók, összetapadások melyek kényelmetlen érzetet nyújtanak viselőjének.

Allergiás lettem, mindenképp le kell mondanom a műszempilláról?

Fontos, hogy tisztába legyünk az allergia okozta tünetekkel, melyek a következők: viszkető/duzzadt/gyulladt/piros szemhéj/ak/ mely bármikor kialakulhat, de mindig az építést/töltést követően 2 napon belül. Hálisten nem gyakori jelenség, viszont az allergiás vendégek részére sajnos nem tudunk még ehhez alkalmas ragasztóval építeni. Ilyenkor a műszempilla helyett a szempilla liftinget szoktam ajánlani.

Milyen időközönként kell töltésre járnunk?

Ez egyénenként változó, függ a saját természetes állomány cserélődésétől/életvitelünktől/szokásainktól. Optimális esetben 3-5 hetente. Általában a 3 hetes ciklusokat választják a vendégek. Ilyenkor még teljesen viselhető, arányos a szettjük.

Mennyi ideig tart nálam a műszempilla felhelyezése?

Új szettek esetében körülbelül 2-2,5 óra, töltéskor 1,5-2 óra az az időtartam, melyet velem töltenek a vendégeim. A tevékenység ideje alatt végig csukott szemmel pihennek, alszanak, relaxálnak.

Utóápolási tanácsok otthonra

Mindenképp tisztáznia kell a pillásodnak, hogy milyen ragasztóval dolgozik. Általánosságban elmondható, hogy az építést/töltést követően az első 48 órában nem érheti: víz, gőz, pára, szauna, szolárium, arckezelés a felhelyezett műszempillát. Ezt követően a vendég élheti a megszokott életét, ügyelve arra, hogy a szempilláit ne huzogassa, dörzsölje, tépkedje. Azonban már létezik a piacon olyan ragasztó, melynek használatával nem kell betartania a vendégnek a fenti szabályokat az első 1-2 napon, ez pedig névlegesen a Szépség-gyár lumina ragasztója.

Sminkelhetek e ha műszempillát viselek?

Egyértelmű igen, azonban mindig ügyelj az alapos és rendszeres tisztításra. Kerüld az olajos illetve a vízálló termékeket. A spirál használatára nincs szükséged, illetve egyáltalán nem javasolt, hiszen tönkreteszi, összetapasztja a légies hatású műszempillát.

Bárki építhet műszempillát?

A vállalkozói igazolvány kiváltáshoz Kozmetikus vagy Szépségtanácsadó vagy Sminkes és szempilla építő szakma /felsőfokú bizonyítvány/ megléte szükséges.

munkáim

szempilla-munka-25
szempilla-munka-4
szempilla-munka-11
szempilla-munka-14
szempilla-munka-20
szempilla-munka-2
szempilla-munka-5
szempilla-munka-8
szempilla-munka-24
szempilla-munka-15
szempilla-munka-18
szempilla-munka-21
szempilla-munka-23
szempilla-munka-6
szempilla-munka-13
szempilla-munka-26
szempilla-munka-19
szempilla-munka-10