TRAUTMANN TíMEA

MŰSZEMPILLA ÉPíTŐ 

profilkep-2022
profilkep-csipeszes

RÓLAM

Több mint 10 évig dolgoztam középiskola és főiskola mellett kereskedelemben, ezidő alatt közgazdász diplomával lettem gazdagabb, azon belül üzleti kommunikációs szakon végeztem. 
Ebben a szakmában végül még nem dolgoztam, hiszen szerettem emberekkel foglalkozni, oktatni, üzletet vezetni. A megszerzett tudást viszont folyamatosan hasznosítom, szakmai oldalamat igyekszem mindig a legjobb tudásom szerint kezelni, alakítani. A szakmaváltás pillanata és a döntés hirtelenjött ötlet volt, nem is tétováztam igazán rajta, az esetek többségében jók szoktak lenni a megérzéseim. Időközben az induláshoz elvégeztem 2018-ban a szépségtanácsadói OKJ-t is. Sokan nem merik megtenni, én viszont a törtetők közé tartozom, így elköszöntem az akkor biztos munkahelyemtől és hirtelen vállalkozóvá váltam. Szó sem lehetett alkalmazotti munkáról, hiszen szerintem a szépségipari szakmáknak ez az egyik legszebb része, hogy a magam ura vagyok és azokkal dolgozom együtt, akikkel akarok, akikkel jól érzem magam a mindennapokban. Lényegretörő, megnyerő Facebook posztjaimmal, a precíz munkámmal és empátiámmal, biztos alapokon álló tudásommal hamar sikerült kialakítanom a vendégköröm, az első naptól kezdve stabilan és aktívan dolgozom, a hűséges vendégeimnek köszönhetően teljes teltházzal. 
Mi a sikeremnek a titka? Biztos unod már ezt a mondatot… 
A titok az, hogy nincs titok. 
Egyszerűen fejben eldöntöttem, hogy elismert és sikeres, a legjobbak között akarok lenni a szakmámban. Ehhez nagyon sokat gyakoroltam, dolgoztam, tanultam. Időközben nem álltam meg a szépségtanácsadói képesítés megszerzésénél,   hiszen sikeresen megszereztem a kozmetikus képesítést is. Ha mélyponton voltam, akkor sem adtam fel, másnap újra pörögtem. Mára egy sikeres, céltudatos női vállalkozó lettem.
Szolgáltatásaim között megtalálod a műszempilla építést 2D-től az extrém volume-ig, illetve a szempilla liftinget. 
Sajnos jelenleg új vendéget fogadni nem tudok, de itt az oldalamon mindenképp kiírom ha szabadul fel helyem új vendég számára!

TANUSíTVÁNYAIM

oklevel
oklevel3
oklevel2
oklevel5
oklevel4
oklevel6

lépj velem kapcsolatba a facebookon

Facebookon közvetlenül kapcsolatba léphetsz velem és ott mindig friss, aktuális infókat és tippeket találsz a szempilla hosszabbításról.

profilkep-2022